– Eliten av norsk ishockey kommer til oss. Det er gørfint. Dette blir skikkelig show, sier Knut Vidar Moløkken i styret i Brenneriroa og omegn vel.

Lørdag 28. januar kommer selveste Storhamar Ishockey Elite til den nye hockeybana på Lund. Det er velforeningen som har stått for etableringen av bana, og de hadde lyst til å lage en skikkelig fest for å markere åpningen. Og etter en del egeninnsats, litt drahjelp og noen telefoner, skal velforeningens og Storhamars beste menn møtes til kamp.

– Vi stiller med nyslipte skøyter og frisk mot, sier Tommy Ottosen i velforeningens styre.

Velforeningens lag spiller gubbehockey et par kvelder i uka.

GJENTAR SUKSESSEN

I fjor reiste Storhamar på distriktstur til Rendalen. I år satser de på å gjenskape suksessen i Løten. Markeds- og arrangementssjef Mathias Saxrud sier at Storhamar Ishockey Elite gleder seg stort til å legge ut på et nytt distriktseventyr, og at de håper mange kommer for å se på.

– Vi føler det som et samfunnsansvar, som en av Norges største ishockeyklubber, å ta del i rekrutteringen i norsk ishockey og øke interessen rundt idretten, skriver Saxrud i en pressemelding.

Arrangementet på Lund-bana er et samarbeid mellom velforeningen, kommunen, Norsk Tipping og Storhamar. Ordfører Bente Elin Lilleøkseth skal foreta den offisielle åpningen, før det er duket for showkamp. Etter kampen blir bana åpen for skøyteglade unger, som får mulighet til å spille litt løkkehockey med Storhamar-gutta.

regner med litt juling

Velforeningslaget håper mange finner vegen til Lund på lørdag. De tror på god stemning – og litt juling. Men med en spillerstall på mellom 15 og 50 mann, skal de satse friskt fra start.

– Ingen av oss er hockeyspillere, men vi synes det er artig å spille litt, sier Moløkken og slår fast at alt kan skje i løkkehockey.

Under den offisielle åpningen vil også de nye navnene på bana, gapahuken og redskapsboden blir presentert. Elevene på Lund skole har hatt navnekonkurranse.

Idrettskonsulent i Løten og tidligere ishockeyspiller Ole Eskild Dahlstrøm gleder seg til å se Storhamars A-lag entre den flombelyste Lund-bana.

– Det blir magisk. Dette er det frakkeste man kan få. Noe særlig kulere enn dette blir det ikke, sier Dahlstrøm.

Han gir Storhamar tommel opp for ikke bare å låse seg inne i hallen, men reise ut til distriktene og spille ishockey.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.