Løten kommune skal i gang med etablering og utbygging av veg, vann og avløp på det nye boligområdet nord for Slipervegen.

I forbindelse med arbeidet har det blitt registrert flere uregistrerte kjøretøyer som står på kommunal eiendom ved flere adresser langs Slipervegen.

Ifølge brevet kommunen har sendt til beboerne står det én pick up, én svart Jeep på en henger og én stor hvit kassebil på kommunens eiendom. I brevet skriver kommunen at disse må fjernes for at de ikke skal være til hinder for opparbeidelsen av boligarealet.

Kommunen har gitt frist til 6. mars for fjerning av kjøretøyene.

Om kjøretøyene ikke fjernes innen fristen vil kommunen vurdere å pålegge opprydning på området, står det i brevet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.