Løten kommune har noe så uvanlig som ledige plasser i kulturskolen for dette skoleåret.

Kulturskolen i Løten har ledige plasser på piano, sang, keyboard, treblås, messingblås, gitar, el-bass, band og visuell kunst. Kommunen tar imot søknader for inneværende skoleår, og kulturskolerektor Margrete Nordmoen kan fortelle at nu entusiastiske og dyktige lærere står klare til å ta imot nye elever. Skulle pågangen bli står, er det mulig noen blir stående på venteliste en stund, men ifølge Nordmoen gjør de alt de kan for at alle barn og unge som ønsker det kan få en plass i kulturskolen.

Forrige uke var blåselærere fra Løten kulturskolen ute og besøkte 2.- og 3.-trinnselever i grunnskolen. De har fortalt om kulturskolen og korpset, og de har hatt med seg ulike instrumenter. For også skolekorpset ønsker seg nye medlemmer. Mandag arrangerte de korpsdisko for å lokke til seg nye musikanter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.