Ole Nilssen får Løten kommunes kulturpris for 2016, mens Sverre Vidar Engen får ildsjelprisen.

Det ble avgjort i driftsutvalget i Løten tirsdag.

Ole Nilssen er flere ganger norgesmester i dans, og avsluttet i år sin utdanning ved Norges musikkhøgskole. Av forslagsstilleren blir han beskrevet som en aktiv og utøvende folkemusiker som representerer Løten på en svært god måte.

Sverre Vidar Engen får ildsjelprisen for å være en sterk pådriver for dugnadsarbeidet i Hamar og Hedemarken turistforening, og som en ambassadør for friluftsliv og folkehelse i Løten.

Begge prisene er på 11000 kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.