Christer Haugsveen fra Løten er kåret til årets stasjonsmedarbeider 2016 hos Shell.

I konkurranse med 3.500 Shell-ansatte fra hele Norge har Haugsveen den gjeve utmerkelsen. Haugsveen kommer fra Løten, men jobber på Espa Servicesenter AS, også kjent som Bolleland. Juryen begrunner utmerkelsen med at stasjonsmedarbeideren er en skikkelig humørspreder, at han har mange gode innspill og ideer om både butikk og salg, og at han er en selger med stor S.

– Han kler alle roller i den daglige driften og gjør alt fra i plukke søppel til å betjene kunder og lage boller, fortalte juryen da prisen ble delt ut under Shell Awards i Budapest i helgen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.