(Hønefoss - HamKam 0-3)

Etter en målløs førsteomgang, tok HamKam over kampen mot Hønefoss etter hvilen, og ga seg ikke før det sto 0-3. Det gjør treneren fornøyd. 

- Det var en perfekt gjennomført bortekamp, sier Kevin Knappen etter seieren. 

Oppladningen til kampen var langt fra optimal for HamKam. Fredag kveld ble Franck Semou utsatt for blind vold utenfor Briskeby, og pådro seg kraniebrudd. 

- Spørsmålet var hvor mye det som skjedde i går hadde preget oss. Vi var flinke til å holde fokus, og den prestasjonen de gjør der ute er til beste karakter, skryter Knappen. 

- Vant for Semou

HamKam-kaptein Francois Yabre forteller at spillerne synes synd på Semou, men at de la ned en ekstra innsats for ham lørdag.

- Det har vært en veldig vanskelig situasjon, og vi synes veldig synd på ham. Men vi tenkte vi måtte vinne denne kampen for ham. Vi er veldig glad for at vi kan gi ham tre poeng i dag. Vi kjempet for ham, sier Yabre.

Han forteller at de ikke har snakket veldig mye om hendelsen i spillergruppa. 

- Vi har forsikret oss om at det går bra, og vi er glade for at det ser ut til å gå fint. Men vi ville ikke tenke på det for mye på grunn av dagens kamp vi måtte forberede oss til, sier han. 

Revansje

Kapteinen var glad for å ta med seg alle tre poengene hjem lørdag.

- Dette var et av lagene som slo oss i vår, så som jeg sa til laget, dette var en revansj for oss. Men det var en god seier. Nå må vi bare fortsette det gode spillet, sier Yabre.

Han mener laget står godt sammen i lørdagens oppgjør.

- Det er en vanskelig bortekamp, men når vi spiller som i dag, som et lag, gjør vi det enkelt for oss selv. Vi har god kontroll defensivt. Det er ikke bare forsvarsfireren som gjør jobben, men hele laget forsvarer seg bra, sier Yabre.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.