Da politiet kom til stedet ved 18-tiden hadde bilføreren selv skjønt hva som skjedde:

- Vedkommende hadde kjørt til side og stoppet i vegkanten, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft ved Innlandet politisentral i Hamar til HA.

Bilisten kjørte nordover i sørgående kjørefelt på E6.

ROSER BILISTENE

Vedkommende stoppet like nord for Espa-tunnelen.

Operasjonsleder Hoft kunne ved 18-tiden ikke si hvor langt vedkommende hadde kjørt mot trafikken:

- Våre folk er nå på stedet og snakker med bilisten, sa Hoft til HA klokken 18.06.

- Hvordan kunne dette gå bra?

- Nei, det er det vanskelig å si noe om - annet enn at møtende trafikk må ha vært veldig oppmerksomme og aktpågivende. Flere varslet oss om hva som skjedde, sier Hoft.

Kvinnelig bilfører i 30-årene

Episoden ble først varslet av Statens vegvesen klokken 17.48. Da ble det varslet om at kjøringen i feil kjørefelt fortsatt pågikk.

Heldigvis gikk det bra.

Politiet meldte klokken 18.15 av bilføreren var en kvinne i 30-årene - hjemmehørende på Vestlandet.

Hun fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.