"De aktuelle bildene er sikret fra overvåkingskamera på gamle CC den 30.09.16 kl. 1830 til 18.45.

De aktuelle personene kan etter politiets vurdering være potensielle vitner i pågående etterforskning av voldshendelse bak Briskeby den 30.09.16."

Det skriver politiførstebetjent Mona Øverby ved Politihuset i Hamar, Innlandet Politidistrikt, i en epost til HA onsdag ettermiddag.

BLØDDE FRA HODET

HA har tidligere skrevet at politiet har etterlyst biler fra det aktuelle området.

Politiet ber nå om hjelp - via HA - til å komme i kontakt med personene på bildene HA bringer her.

HamKam-spilleren ble brutalt slått i hodet med en hammer utenfor Briskeby fredag 30. september.

Semou måtte sy flere sting i hodet etter angrepet.

LES SAKEN: Ham-Kam spiller slått ned med hammer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.