Det var like etter klokka 17 at tre personbiler og en lastebil havnet i en kjedekollisjon på E6 Rudshøgda.

Ifølge politiet var det lastebilen bakerst som kjørte inn i en personbil, som igjen kjørte inn i bilen foran. Denne traff da igjen enda en bil. Lastebilen og en av personbilene måtte berges. Vegen er nå åpen.

smerter i nakke og bryst

Marianne Brun forteller at to personer klager over smerter i brystet, mens en annen har vondt i nakken etter uhellet.

 - Vet politiet noe om de øvrige som var innblandet?

 - Det er uvisst, men den første meldingen vi fikk lød at det ikke var noen personskader. Så noe alvorlig er det nok ikke, mener Brun.

Hendelsen skjedde i sørgående felt. Da det ikke er midtrabatt på akkurat denne strekningen, er det mulig for politiet å dirigere trafikken forbi ulykkesstedet.

HAs reporter på stedet melder om materielle skader på alle bilene. Lastebilen skal også lekke kjølevæske, og må taues bort.

Marianne Brun forteller at bergingsbil er bestilt. Da det er mer krevende å taue en lastebil enn mindre kjøretøy kan det tenkes at det blir trafikale utfordringer akkurat når denne skal berges.

Ifølge HAs utsendte reporter glir trafikken nå sakte forbi ulykkesstedet. Det skal være lange køer fra Brumunddal i sør der det også tidligere i kveld var en mindre hendelse i trafikken, og forbi Rudshøgda.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.