Besøksmessig var 2017 et normalår for Hamar kino, med 171.000 besøkende, etter 2016 som var et jubelår.

Økonomisk kan kinoen vise til et regnskapsmessig mindreforbruk på 740.000 kroner.

Kinoen selv ønsker å sette pengene til fond, for å bruke til framtidige investeringer.

Planen er å kjøpe inn nye stoler til sal én, samt foreta en mindre ombygging. I alt er dette beregnet koste 4,3 millioner kroner. I tillegg ønsker kinoen å utvide sitt fellesareal ved å ta over garderobearealer og toalettanlegg i Folkets Hus. Dermed kan kinoens fellesareal økes betraktelig. Denne ombyggingen er kostnadsberegnet til 2,5 millioner kroner.

Årsmelding og årsregnskap legges fram til orientering for formannskapet 23. mai, mens det er kommunestyret som har vedtaksmyndighet overfor kinoen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.