Jane Meyer frasa seg gjenvalg som leder i Hamar Høyre til partiets årsmøte 4. desember.

Tidligere styremedlem Ann Margit Dobloug Mengshoel tar over som leder i Høyres lokallag. Meyer fortsetter som gruppeleder for Høyre i kommunestyret og leder av den politiske komiteen for plan, miljø og næring.

Avgangen som Høyre-leder har ikke noe å si for Meyers ambisjoner i lokalpolitikken. For et par uker siden sa Meyer til HA at hun stiller seg til disposisjon for Hamar Høyre i den kommende nominasjonen, også til førsteplassen.

– Det ligger fast. Jeg trengte å rydde litt i vervene mine, og ønsker mer tid til familien, sier Meyer.

Resten av det nye styret i Hamar Høyre består av Brede Sørum, Per Gunnar Grosberghaugen, Kenneth Tilley, Kenneth Dybdahl, Ola Svenneby, Maren Helberg, Hans Fredrik Hommelstad (Senior Høyre) og Katrine Kleven (Unge Høyre). Tor Skraastad og Jørgen Heier er varaer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.