I løpet av helgen håper arrangørene at rundt 12.000 kommer innom mat- og landbruksfestivalen i Vikingskipet. Målet er å ha en økning på 2.000 besøkende per år. I fjor var 10.000 innom festivalen.

Lørdag vil det bli holdt en paneldebatt under festivalen. Hovedspørsmålet som blir tatt opp er om maten vi spiser koster for mye eller for lite. Debatten vil blant annet også gå innom forbrukernes kunnskap om mat og vårt forbruk.

Håkon Marius Kvæken fra Løten skal lede debatten, og det kan bety at det ligger an til en frisk debatt.

Blant paneldeltakerne finner vi politikerne Trygve Slagsvold Vedum og Gunnar Gundersen, Solbærprodusent Helge Hvoslef og bonde Lars Opsal.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.