I løpet av helgen håper arrangørene at rundt 12.000 kommer innom mat- og landbruksfestivalen i Vikingskipet. Målet er å ha en økning på 2.000 besøkende per år. I fjor var 10.000 innom festivalen.

Lørdag vil det bli holdt en paneldebatt under festivalen. Hovedspørsmålet som blir tatt opp er om maten vi spiser koster for mye eller for lite. Debatten vil blant annet også gå innom forbrukernes kunnskap om mat og vårt forbruk.

Håkon Marius Kvæken fra Løten skal lede debatten, og det kan bety at det ligger an til en frisk debatt.

Blant paneldeltakerne finner vi politikerne Trygve Slagsvold Vedum og Gunnar Gundersen, Solbærprodusent Helge Hvoslef og bonde Lars Opsal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.