Kvinnen ble fraktet til sykehus med beinbrudd, men det skal ellers stå bra til med henne og barnet, skriver NRK.

Mannen var sammen med en kvinne i en stjålet bil da de kjørte på den gravide kvinnen ved riksvei 25, nord for Elverum sentrum.

Politiet mistenker at sjåføren var ruset på tidspunktet for ulykken og det er tatt blodprøver av de to.

– Han forteller at han fikk panikk etter at han kjørte på kvinnen og valgte derfor å kjøre fra stedet, sier kriminalsjef Roger Næss ved Elverum politistasjon til kanalen.

Etter å ha kjørt på kvinnen stakk de fra stedet. Politiet jaktet på de to i Hamar, Elverum, Budor- og Gåsbu-området hele natten. De to ble pågrepet av politiet i Løten onsdag formiddag.

De to er kjenninger av politiet. De er fra henholdsvis Hamar og Ringsaker. Kvinnen er løslatt, mens mannen sitter i varetekt i påvente av å sendes til soning for en annen dom.

Den sølvgrå Audien de to satt i var stjålet i Oslo. Den ble funnet gjemt bak garasjen til en bekjent av dem. Mannen og kvinnen ble funnet gående langs en vei. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.