Hamar-mannen er dermed fortsatt sporløst forsvunnet i skogen øst for Rokosjøen i Løten, der han sist ble sett da bilen hans kjørte av vegen lille julaften.

Etterforskingsleder Bjørn Fredrik Monné ved Hamar politistasjon sier til Hamar Arbeiderblad at politiet fikk noen tips, men at alle disse hadde et innhold som politiet var kjent med fra tidligere.

MYSTERIUM

Forsvinningen til Vidar Gundersen er dermed fortsatt et stort mysterium.

Alle spor slutter der bilen han var fører av kjørte av vegen langs Militærvegen.

Gundersen takket nei til hjelp fra en forbipasserende – og siden har ingen sett ham.

I tre dager i juni var Heimevernet med politiet i et nytt og siste forsøk på å finne spor etter Gundersen.

Det ble søkt i et 700 meter bredt belte fra der Gundersens bil kjørte av vegen, og anslagsvis i to til tre kilometer i retning mot Løten, uten at det ble gjort noe funn.

NÅLA I HØYSTAKKEN

Gundersen var knyttet til et belastet miljø med narkotikabruk,

men politiet har ingen holdepunkter for å si at han kan ha vært utsatt for en kriminell handling.

Politiet gikk tidlig ut i det aktuelle miljøet og avhørte flere personer i jakt på informasjon i dagene etter at Gundersen var meldt savnet.

TELEFONSAMTALE

Alle spor tyder på at han forsvant i skogen langs Militærvegen etter at bilen han hadde lånt havnet utenfor vegen på stedet.

Både fotspor og en telefonsamtale han tok om at han hadde gått ut i skogen tydet på det.

Skogområdene er store der Gundersen ble borte, og å fortsette og lete ut over det søksområdet politiet har konsentrert seg om, ville etter politiets oppfatning blitt en endeløs leting etter det man gjerne omtaler som nåla i høystakken.

Det er et tjern i området, men politiet har ikke lett i dette fordi sporene etter Gundersen pekte i en annen retning. Det har vært gjort søk der i privat regi, uten funn.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.