YR melder at det skal begynne å dryppe i Hamar-området allerede rundt klokken ni i dag.

Deretter skal regnet gradvis øke i styrke før de største nedbørsmengdene er ventet mellom klokken 12 og 22.

Det er sendt ut gult farevarsel for flere steder på Østlandet, men i skrivende stund virker ikke Hedmarken å være berørt av varselet.

Også lørdag skal det regne på våre trakter.

Temperaturene ser ut til å ligge mellom sju og 12 grader i lavere strøk på Hedmarken.

Litt sør for vårt distrikt har Øst Politidistrikt lagt ut følgende melding i morgentimene:

«Jfr. Meteorologisk Institutt vil det forventes 30 - 50 mm regn fra i dag tidlig og de neste 12 timer. Det er åpenbar fare for overvann og redusert fremkommelighet. Stengte veier kan bli resultatet. Tilpass hastigheten din og kjør etter forholdene. Ta dine forholdsregler»

Vi følger med på været gjennom dagen og helga!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.