• HENGER STJÅLET: Båten sto på denne hengeren, like ved inngangstrappa til familien bolig, da den ble stjålet.
    FOTO: PRIVAT

 "En kan undre seg over mye her i livet - og jeg kommer alltid til å undres over hvor lavmål noen mennesker er, som stjeler fra barn".

Det skriver Marianne Slette på sin Facebook-side.

Hun blir meget glad for at HA vil skrive om saken slik at det blir større sjanse for at båten kommer til rette - og håper at alle deler denne nyheten slik at båten kan spores opp.

Båten er en hvit gummibåt med en påhengsmotor på 9,9 hestekrefter.

Den sto på en båthenger - like utenfor familiens bolig i Birkebeinervegen på Hamar vest da den ble stjålet natt til mandag.

Marianne Slette sier det slik til HA:

- De to guttene er utrøstelige og det er full sluseåpning i alle tårekanaler!

Tilhengeren med båten (se bildet) har registreringsnummer KH 1747.

- Når og hvordan fikk guttene seg egen båt?

- De kjøpte båten i fjor. Da hadde de spart penger til den i to år. De har vasket bilen min - og bilen til bestemoren - for å tjene penger. De har arbeidet med å klippe plenen både her og andre steder. De to gutta har til og med lagt parkett for meg for å tjene penger, sier mor Slette.

- Og nå skulle båten sjøsettes?

- Ja, det skulle skje mandag eller tirsdag. Vi var avhengige av å få vår egen båt på Mjøsa først slik at vi kan være sammen med guttene. Nå er båten vår ute, og det var klart for guttas båt.

- Hva tenker du om det som skjedde?

- Jeg synes det er helt utrolig. Siden båten er fjernet med bil og tilhenger så er det jo snakk om voksne mennesker. At noen gjør noe slikt kan jeg ikke forstå, sier mamma Slette og legger til:

- Sjørøverflagget var tydelig på båten. De som stjal den må ha skjønt at de stjal fra unger!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00