• HENGER STJÅLET: Båten sto på denne hengeren, like ved inngangstrappa til familien bolig, da den ble stjålet.
    FOTO: PRIVAT

 "En kan undre seg over mye her i livet - og jeg kommer alltid til å undres over hvor lavmål noen mennesker er, som stjeler fra barn".

Det skriver Marianne Slette på sin Facebook-side.

Hun blir meget glad for at HA vil skrive om saken slik at det blir større sjanse for at båten kommer til rette - og håper at alle deler denne nyheten slik at båten kan spores opp.

Båten er en hvit gummibåt med en påhengsmotor på 9,9 hestekrefter.

Den sto på en båthenger - like utenfor familiens bolig i Birkebeinervegen på Hamar vest da den ble stjålet natt til mandag.

Marianne Slette sier det slik til HA:

- De to guttene er utrøstelige og det er full sluseåpning i alle tårekanaler!

Tilhengeren med båten (se bildet) har registreringsnummer KH 1747.

- Når og hvordan fikk guttene seg egen båt?

- De kjøpte båten i fjor. Da hadde de spart penger til den i to år. De har vasket bilen min - og bilen til bestemoren - for å tjene penger. De har arbeidet med å klippe plenen både her og andre steder. De to gutta har til og med lagt parkett for meg for å tjene penger, sier mor Slette.

- Og nå skulle båten sjøsettes?

- Ja, det skulle skje mandag eller tirsdag. Vi var avhengige av å få vår egen båt på Mjøsa først slik at vi kan være sammen med guttene. Nå er båten vår ute, og det var klart for guttas båt.

- Hva tenker du om det som skjedde?

- Jeg synes det er helt utrolig. Siden båten er fjernet med bil og tilhenger så er det jo snakk om voksne mennesker. At noen gjør noe slikt kan jeg ikke forstå, sier mamma Slette og legger til:

- Sjørøverflagget var tydelig på båten. De som stjal den må ha skjønt at de stjal fra unger!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.