Politiet meldte om brannen klokken 04.32. Da politiet kom fram til stedet, ble det meldt om full overtenning. Alle som oppholdt seg i huset, var kommet seg ut. Tre personer ble behandlet på stedet for røykskader.

Litt etter klokken 07.00 melder politiet at eneboligen samt en garasje er nedbrent. Brannen har spredt seg til en næringsbygg, hvor brannvesenet jobbet med slokning. De tre beboerne i eneboligen samt et vitne er kjørt til Tynset sykehus for behandling av røykskader.

– Brannvesenet har ikke kontroll på brannen. Det er fare for spredning. Det vurderes fortløpende om folk i nabohusene og dyr i et fjøs skal evakueres, sa operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til NTB i 5.30-tiden.

Hoft opplyste da at det er flere boliger og driftsbygninger i nærheten av boligen som brenner.

Klokken 09.40 melder politiet at huset hvor brannen startet, er nedbrent. Politi og brannvesen har kontroll på brannen. Etterslukking pågår i næringsbygget som inneholder utleielokaler og lager. Det skal ikke være fare for videre spredning.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.