Høyre er motstander av eiendomsskatt, men i onsdagens budsjettmøte i Ringsaker vil ikke partiet foreslå kutt i skatten.

Derimot foreslår altså Høyre at eiendomsskatten fryses på dagens nivå i fire år framover.

Samtidig ønsker Høyre at det blir satt i gang et arbeid med å utrede muligheten for å redusere skattesatsen til to promille. Høyre vil også ha utredet konsekvensen av en dobling av bunnfradraget.

PRIVATISERER SYKEHJEM

Ringsaker Høyre gir derimot ikke opp privatisering av omsorgstjenester:

Høyre mener det er mulig å spare 2,5 millioner kroner på å konkurranseutsette drift av ett bo- og aktivitetssenter.

Høyre ønsker også å spare offentlige utgifter ved at alle møtedokumenter blir elektroniske. Kutt i kopiering og porto vil gi en besparelse på én million kroner i året.

Høyre vil også pålegge et kutt i alle tjenester med 1,5 millioner kroner i året framover.

MER TIL BREDBÅND OG HELSESØSTER

Høyre foreslår ikke bare kutt:

Innsparingstiltak og bruk av disposisjonsfond skal sørge for innføring av søskenmoderasjon på tvers av barnehage og skolefritidsordning.

Høyre vil også øke tilskuddet til bredbånd i distriktene med 3,5 millioner kroner hvert år, samt oppgradere fasilitetene for helsesøster på barne- og ungdomsskolene med to millioner kroner hvert år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.