Rundt klokka 08.30 lørdag morgen braste en større kassebil inn i midtdeleren på E6 ved gamle Furnes gartneri.

Ingen personer er skadet, men operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt sier til HA at uten midtdeler kunne dette gått riktig ille.

SKULLE I HANSKEROMMET

Trafikken var feriestor på tidspunktet og det var jevnt med biler i motgående kjøreretning som - uten midtdeler - hadde risikert å få den store bilen i fronten.

Operasjonssentralen opplyser til HA at bilføreren har forklart at han bøyde seg over til hanskerommet for å hente noe der da han var uoppmerksom et øyeblikk og dro bilen over i midtdeleren.

En time etter ulykken melder politiet at de oppretter sak mot bilføreren, og at førerkortet er midlertidig beslaglagt.

STORE MATERIELLE SKADER

Det er store materielle skader på både bil og rekkverk på stedet.

Det har en periode vært en del kø på E6 lørdag morgen i forbindelse med bergingsarbeidet, og en periode sto trafikken sørover helt ned til Olrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.