«Merete» (Ine Jansen) arver et hus. Hun og «Jens» (Anders Baasmo Christiansen) går løs på oppussingen. Men først og undervegs må de kjempe med Atle Antonsen i elleve forskjellige roller. Heldigvis har de Anne Marit Jacobsen, som mor/svigermor, på sitt lag.

Se traileren i videovinduet øverst i saken.

 21. februar er det klart for den nye versjonen av Norske Byggeklosser, og bak byggverket står hamarsingen Kjetil Omberg som produsent. Regissør er Arild Frøhlich. I 1972 handlet det om å bygge hus, med Rolv Wesenlund og Bjørn Sand i hovedrollene. Nå skal det pusses opp.

 «Jeg arver huset…!», utbryter Ine Jansen – og så bærer det ut på den norske landevegen for å finne denne villaen – og snart står de der, i porten, «Merete» og «Jens».

 «Der hun døde sikkert», sier «Jens» (Anders Baasmo Christiansen)

«Fy fa… Så koselig. Dette er sjansen vi har venta på», sier «Merete» (Ine Jansen).

 Og så er vi i gang.

 Atle Antonsen skal levere elleve karakterer, blant annet den polske håndverkeren «Mischa»: «Carpenter. And plumber. And painter», som han selv introduserer seg med. Antonsen er arkitekt, byråkrat, bankmann – og alt annet et par kan møte i forsøket på å pusse opp et hus.

 21. februar er det premiere.  Men en smakebit finnes allerede på nettet. Sjekk selv 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.