Etter søknadsfristen på rådmannsstillingen i Stange, meldte Sel-rådmann Kaija Eide Drønen (56) fra Vinstra seg. Ansettelsesutvalget valgte å ta imot søknaden for å få et bedre utvalg av kandidater.

Det opplyser HR-sjef i Stange kommune, Inger Lise Storlien til HA.

Dersom Drønen blir ansatt, blir hun den første kvinnelige rådmannen på Hedmarken. Storlien bekrefter at også Inger O. K. Sverkmo, rådgiver miljø i Lom, har søkt. Denne søknaden kom innen søknadsfristen, opplyser Storlien.

Den endelige søkerlista ser slik ut:

Kaija Eide Drønen, Vinstra. Sissel K. Framaas, Våler

Thorbjørn Johan Gaarder, Oslo

Helle Henriksen-Tenningås, Kongsvinger.

Kjell Jogerud, Strand.

Nils Kvilang, Rena.

Geir kvisten , Flisa.

Haakon Boie Ludvigsen.

Elisabeth Mathiesen, Hamar.

Rune Pettersen, Lørenskog.

Inger K. Sverkmo, Lom.

(Navnet på én søker er unntatt offentlighet)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.