Fotballspilleren har hele tiden forklart at han ble slått i bakhodet med en hammer.

Nå velger politiet å bekrefte overfor HA at de har beslaglagt en hammer i Semou-saken. Og ikke bare det.

De har funnet DNA-materiale fra Semou på denne hammeren.

BEVISER KONTAKT

– Jeg kan bekrefte at politiet har tatt beslag i en hammer som vi har funnet fornærmedes DNA på.

Det sier politiadvokat Magnus Schartum Hansen til HA.

Funnet viser at denne hammeren har vært i kontakt med Franck Semous hode, og den er helt sentral i etterforskingen.

KNYTTES TIL DE SIKTEDE

For at hammeren skal få bevisverdi må den også kunne knyttes til dem som sitter varetektsfengslet i saken.

Politiadvokat Magnus Schartum Hansen sier til HA at politiet foreløpig ikke ønsker å kommentere flere bevisdetaljer knyttet til hammeren, utover funnet av DNA.

Etter det HA forstår mener politiet at de kan knytte de siktede til hammeren.

Politiet ønsker ikke å kommentere hvor hammeren er beslaglagt. Men etter det HA kjenner til, har den vært i politiets varetekt en god stund.

BEVISPAKKE

Overfallet mot Franck Semou var en helt spesiell og rå handling på åpen gate i Hamar. Derfor har Hamar politistasjon brukt betydelig med ressurser på saken i høst og vinter.

Politiet sitter på en god del materiale nå som de etter det HA forstår mener begynner å bli en solid pakke med bevis til en kommende straffesak mot de to mennene.

Ingen av dem erkjenner straffskyld, men begge har innrømmet at de var i Hamar på ettermiddagen den 30. september, da Semou ble slått ned ikke langt fra Briskeby.

Som HA tidligere har skrevet mener politiet at de to mennene kom kjørende fra København og bare var i området en kort periode rundt overfallet på Semou.

Politiet ønsker fortsatt ikke å kommentere detaljer rundt hva annet det er som knytter de to mennene til Hamar, av frykt for å ødelegge sine egne bevis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.