- Vi har avhørt 15 vitner i løpet av onsdagen, og vi skal muligens avhøre et par til.

Det sier lensmann Terje Krogstad i Ringsaker til HA onsdag ettermiddag.

Blant disse 15 er det vitner som har sett selve hendelsen.

HAR FLYETS GPS

Politiet har også sikret seg flyets satelittnavigering (GPS).

Denne vil kunne fortelle politiet, og Statens Havarikommisjon for Transport (SHT) som politiet nå samarbeider med, mer om flyets detaljer fra det tok av fra Hamar flyplass og til det gikk ned.

HAR SETT PÅ VIDEO

Onsdag ettermiddag mente politiet at det fortsatt er for tidlig å gå ut med hva etterforskerne har sett på videoen av flyet som er filmet av kameraet på Hamar flyplass.

Der har man opptak av takeoff og landing på flyene.

- Videoen er interessant og gir oss informasjon vi tar med oss videre. men for ikke å påvirke de vitnene vi ikke har fått avhørt så går vi foreløpig ikke ut med hva videoen viser, sier Krogstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.