Boligpartner var en av 45 lokale bedrifter som tidligere i uka prioriterte jobbmessen i Oslo. Hamarregionen Utvikling og Elverumregionen inviterte for fjerde gang bedrifter til å promotore seg for framtidige jobbsøkere.

– Messa er en suksess. Det er veldig viktig å være til stede der og knytte kontakter og få fortalt om både bedriften vår og regionen, sier kommunikasjonssjef Bjørnar Michelson i Boligpartner. Boligpartner har både hovedkontoret sitt og distriktskontor på Tjuvholmen i Hamar.

jobb å få

Samarbeidspartnerne bak jobbmessen med kommunene Hamar, Ringsaker, Løten, Stange, Elverum, Våler og Åmot hadde litt av hvert i ermet da de drog til hovedstaden for sjarmoffensiv. Ikke nok med at det var rekordmange bedrifter som ønsket å presentere seg, de hadde også et stort antall jobber å tilby. Arena Innlandet presenterer en lang liste med ledige jobber, deriblant mange lederstillinger.

Boligpartner, en av Norges 10 største boligbyggere med nærmere 70 ansatte i fagmiljø for trehusproduksjon i Hamar, har som eksempel ledige jobber HR-ansvarlig, hyttesjef, ingeniører, byggmestere og kalkulatør.

– Etter at vi fikk anledningen til å presentere oss på jobbmessen vet vi at vi kan vente oss kvalifiserte søkere. Vi fikk bekreftet at Hedmark er interessant som jobb- og boområde. Det er mange som vil hit, sier Bjørnar Michelson.

it-jobber

Berte S. Helgestad i Hamarregionen Utvikling sier at jobbmessen i Oslo er blitt en viktig arena for å tiltrekke seg folk og kompetanse. Tilbakemeldingene etter årets messe er svært positive, kan hun fortelle.

– Det er gledelig at vi har så mange jobber å tilby som vi faktisk har. Mens IT-bransjen stedvis for tiden opplever et vanskelig arbeidsmarked, har området vårt flere IT-bedrifter der det også er ledige jobber, sier Helgestad.

Hun forteller at Hamarregionen driver utstrakt markedsføring av arbeidsmarkedet og jobbmuligheter også på Facebook.

– Flere titusener har søkt opp informasjon om ledige jobber gjennom denne kanalen, sier Berte S. Helgestad i Hamarregionen Utvikling.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.