I fjor inviterte det et år gamle tilbudet PLY (Premier League på Ynglingen) inn til rusfri fotball-kafé med fotball-EM og Premier League på storskjerm. I år gjør de det igjen når Premier League går av stabelen, og alle er velkomne.

PLY er et tilbud, organisert av den kristne organisasjonen KFUK-KFUM. PLY ble startet opp av daglig leder Hans Martin Vilberg som savnet en møteplass for å se fotball uansett alder.

– Når jeg starta i jobben for et drøyt år siden, hadde jeg en drøm om å ha et sted for barn og unge hvor vi kunne se fotball som var åpent for alle, sier Vilberg.

Vilberg legger til at når Premier League blir vist er også huset åpent for andre aktiviteter.

– Man må ikke like fotball for å komme. Man kan bruke resten av huset til fritidsaktiviteter som bordtennis og biljard og spill og andre aktiviteter. Så det er bare bra hvis det kommer andre som vil ha et sted å treffes. Vi vil gjerne være et hengested for barn og unge, sier Vilberg.

Eirik Røraas og Lene Jevnesveen jobber begge som frivillige arenaverter i PLY. De vil være på plass under alle kampene, inkludert kick-offen på lørdag.

– På kick-offen skal vi gi informasjon om PLY og Kahoot-quiz om fotball og Premier League, sier Jevnesveen.

Oversikt over kamper som blir vist finner man på PLY sin Facebook.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00