• Perry-sjef: Christin O. Mjåseth.FOTO: Trude Ånnevik

Eier og daglig leder Christin Ourom Mjåseth ved Perry Hamar AS tok like godt med seg hele sin stab til et stort hårshow i Paris i fjor høst.

Mjåseth er selv medlem av Hauge Coiffure Francaise (Hcf), og var delaktig i planlegging, forberedelse og gjennomføring av det store hårshowet i Louvre i Paris for frisører fra hele verden.

– Det var så vellykket, at nylig satte vi opp showet igjen på en skjønnhet- og hårmesse i Oslo Spektrum. Det var veldig artig å være med på, og vi gikk mange gode tilbakemeldinger. Å få være med på slike ting, bidrar til fagutvikling, sier Mjåseth.

Det var Norge som var tema i showet som ble vist i Paris, og nå også i Oslo.

Temaene som ble gjenspeilet i kunstneriske frisyrer, mote, bilder og musikk var blant annet nordlys, is og snø, bunader og fletter, svart dramatikk, ravn og mørk skog, en moderne versjon av bunad, fletter, fjord og fjell og skogens konge og gevir.

I alt var det leid inn 32 modeller som deltok i det 40 minutter lange showet. Mjåseth og hennes frisørkolleger i Hcf har forberedt showet i to år, og Mjåseth deltok på én av seksjonene. Hår- og skjønnhetsmessen i Oslo Spektrum går for å være frisør- og velværebransjens viktigste møteplass, som inkluderer show/, seminarer, NM i frisering, hudpleie, negledesign og makeup.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00