Dag Lutnæs og Kjell Søderlind, henholdsvis leder og nestleder i Pensjonisthjelpen, håper på godt besøk på det populære treffet på Høyvang. I 2016 var det rundt 150 på treffet, men i fjor var det nede i 120. Og størst frafall var det blant de hjemmeboende pensjonistene. Dag Lutnæs vartet opp med 300 kanelboller:

– Men det ble jo mange til overs! Nå må jeg enten gå ned til 200 eller så må det komme flere, sier han.

– Jeg tror at mange som ikke kjører sjøl synes det er vanskelig å be om skyss. Det er lett å miste litt av nettverket sitt når en slutter i jobb, og mange blir sittende alene. De ville hatt stor glede av å komme på treffet og møte andre. Tidligere har vi formidlet skyss, men det har vært liten interesse. I år håper vi at slektninger og naboer trør til slik at de kan komme seg til Høyvang på formiddagen torsdag, sier Kjell Søderlind.

Venneforeningene på sykehjemmene sørger for transport for de eldre som bor der og som ønsker å komme på treffet.

Treffet er gratis og er åpent for pensjonister og uføre. Det blir enkel servering, underholdning med spellemann Bjørn Hansen, natursti og bingo.

– Og vi har premier på alt, forteller Lutnæs og Søderlind, og berømmer næringslivet for at de støtter opp.

Det er Pensjonisthjelpen som er arrangør av Høyvang-treffet som er blitt en fin tradisjon. Men de har med seg gode medhjelpere i Vang pensjonistforening og pensjonistforeninger i Hamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.