Nils Slapgård og Ingrid Maurstad Tuko blir aldri lei av å danse, og gjennom seniordansen har de vekket danselysten til veldig mange.

– Vi får veldig mange kommentarer fra dem som er med. «At jeg ikke har begynt med dette før», var det ei som sa, «Jeg visste ikke at seniordans var så morsomt». får vi stadig høre, forteller Nils Slapgård.

Tirsdag kveld tar de på nytt imot ferskinger, men også dem som av ulike grunner vil ta begynnerkurset på nytt. Kursene er nå lagt til kveldstid i håp om å få med flere som fremdeles er yrkesaktive.

–Her kan du komme om du er enslig, og vi starter helt på bunnen og repeterer til det sitter, sier Ingrid Maurstad Tuko.

Hun sitter som regionleder i Hedmark og holder kontakt med de 21 seniordanselagene rundt i fylket.

Hamar Seniordans Velferden holder nå kurs for øvede dansere mandag ettermiddag og tirsdag formiddag er det seniordans på Høyvang.

– Noen av de totalt 43 medlemmene våre danser alle tre stedene. Og de reiser gjerne som gjestedansere til seniordansen i nabokommunene også, forteller Nils Slapgård.

Ta med gode dansesko og kaffekopp, for pausen er viktig.

– Vi lover flott musikk og masse godt humør, sier Ingrid Maurstad Tuko.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.