Elevene bak ungdomsbedriften Contra UB la lista høyt da de satset på nettmagasin for ungdom med vekt på kultur i september 2016. Da var elevene på medier og kommunikasjon i gang med andre skoleåret på Hamar Katedralskole. Men som HA også har omtalt, de tok grovt for seg da ungdomsbedriftprisene ble fordelt i desember: De vant førstepris for beste yrkesfaglige bedrift, beste markedsføring, logo, beste samarbeid med næringslivet, beste kundeopplevelse på nett og beste regnskap. Dessuten ble det andreplass for beste ungdomsbedrift.

Contramagasin.no satser på kultursaker i vid forstand, men fyller både med både miljøsaker og skolesaker som opptar ungdom. Fraværssaken ble naturlig nok med.

– Og så lager vi videoer og tar inn debattinnlegg, sier David William Øynes.

Men redaksjonen skulle gjerne sett at de fikk enda flere lesere. Toppnotering på en dag er 360 lesere, men det er mange hverdager med langt lavere tall.

De håper også at enda flere lokale bedrifter vil annonsere i magasinet slik at de kan tjene penger på magasinet – slik en gjerne skal.

– Vi vil fortsette med magasinet ut skoleåret. Vi trives med å være i en redaksjon der vi føler at vi har en stemme, sier Øynes.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.