Formannskapet har gitt klarsignal til en tiltaksplan for Hamar sentrum. Ett tiltak er gratis korttidsparkering for eksempel i én time, eller gratis parkering etter et bestemt klokkeslett. Leder Erling Behrens i Hamar Frp synes det er flott. Hamar Frp har hatt dette i sitt program i lang tid.

Kommunens begrunnelse for gratisparkering er at det skal være likere konkurransevilkår i forhold til kjøpesentrene.

Det er ordfører Einar Busterud som har tatt opp muligheten for å stenge Strandgata helt for privatbiler på lørdager. Det er Behrens sterkt kritisk til.

– Det er fantastisk å se alle som vil komme til Hamar sentrum på lørdager. Da må vi ha en god trafikkavvikling, som gjør at folk kommer seg fram, og opplever det som praktisk å handle i byen. Vi ønsker at det tilrettelegges for flere parkeringsplasser i sentrum, sier Behrens.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.