De som hadde trosset den litt kjølige vinden torsdag morgen, angret nok ikke. Det ble en flott dag i amfiet på odden, med nytt husband denne gangen.

Og som tidligere var det ordfører Einar Busterud som åpnet sommerdagen for aktive eldre.

– Jeg synes vi blir mer og mer jevnaldrende for hver gang jeg kommer hit, sa Busterud og fikk opp latterdøra hos tilskuerne. Han overrakte to poser med Sigv. Sørensens Hamarkaffe til Anne Thingstad Eriksen i Frivilligsentralen og Dagrun Stengel Lunde fra Frisklivssenteret, med takk for innsatsen med å arrangere eldredagen.

Årets hovedunderholder var Kari Svendsen, og det var mange som sang med når hun vartet opp med viser av Alf Prøysen, Vidar Sandbeck, Tore Skogman, Otto Nielsen og Rudolf Nilsen.

Men det ble minst like stor applaus for de neste underholderne: Salomes døtre som ble rikskjendiser da de var med på Norske Talenter i TV2. Med flotte kostymer og fin dans imponerte de nok mange på tribunene.

Før det ble servert rundstykker, kaffe og kringle, underholdt barn fra Storhamar skole med sang. Arrangørene sendte en stor takk til alle som har bidratt til at det kan arrangeres en eldredag som er gratis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.