De som hadde trosset den litt kjølige vinden torsdag morgen, angret nok ikke. Det ble en flott dag i amfiet på odden, med nytt husband denne gangen.

Og som tidligere var det ordfører Einar Busterud som åpnet sommerdagen for aktive eldre.

– Jeg synes vi blir mer og mer jevnaldrende for hver gang jeg kommer hit, sa Busterud og fikk opp latterdøra hos tilskuerne. Han overrakte to poser med Sigv. Sørensens Hamarkaffe til Anne Thingstad Eriksen i Frivilligsentralen og Dagrun Stengel Lunde fra Frisklivssenteret, med takk for innsatsen med å arrangere eldredagen.

Årets hovedunderholder var Kari Svendsen, og det var mange som sang med når hun vartet opp med viser av Alf Prøysen, Vidar Sandbeck, Tore Skogman, Otto Nielsen og Rudolf Nilsen.

Men det ble minst like stor applaus for de neste underholderne: Salomes døtre som ble rikskjendiser da de var med på Norske Talenter i TV2. Med flotte kostymer og fin dans imponerte de nok mange på tribunene.

Før det ble servert rundstykker, kaffe og kringle, underholdt barn fra Storhamar skole med sang. Arrangørene sendte en stor takk til alle som har bidratt til at det kan arrangeres en eldredag som er gratis.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00