– Vi skal utvide med servering av sushi, sier Mien Thi Nguyen, på spørsmål om hvorfor gatekjøkkenet holder stengt.

Eierne av Hamar Asia Mat er nå i gang med å pusse opp lokalene, både for å utvide tilbudet og for å oppfylle Mattilsynets krav.

– Vi vasker og ordner opp. Vi skal rette opp alt. Vi har blant annet byttet ut treverk med metall, sier hun, og viser fram nye benker og karmer.

Nguyen sier Hamar Asia Mat har fått beskjed om å melde fra til Mattilsynet så snart punktene i rapporten er rettet opp.

– Vi ønsker å åpne igjen så fort som mulig, sier hun.

Nguyen sier kundene ikke skal behøve å frykte ubehagelige opplevelser i framtiden.

– Det skal være trygt å spise her. Vi har så mange kunder som er innom og sier de savner maten vår, avslutter hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.