Christina Elde Mølstad i Neglspretten wakeboard- og barfotklubb gleder seg til lørdag og håper mange vil komme nedom og se på barn, ungdommer og voksne som koser seg med vannaktiviteter.

Dagen starter med Delfincup for de yngste. De som vil prøve seg her kan melde seg på direkte på brygga. Her er det ingen rangering, bare lek og moro. Trolig får alle kjøre to-tre ganger, og det blir pokal til alle deltakere.

Men så begynner konkurransen. Så langt har sju deltakere meldt seg, både lokale og tilreisende.

– Det er første gang vi har konkurranse her, og de beste i landet kommer. Her blir det liv hele dagen med DJ, og de som kommer får se virkelig spektakulære triks, sier Christina Elde Mølstad.

Det er vel tre år siden kabelbanen ble laget, og det er blitt et miljø rundt anlegget ved Seaside. Denne sesongen er det åpne klubbkvelder på torsdager.

– Vi gjør det for å ta vare på det gode miljøet. På klubbkveldene er det større mulighet for å møte andre og gjerne lære litt, sier Christina Elde Mølstad.

Marianne Eide har mange timer på brygga for å følge opp to aktive sønner. Hun skryter av miljøet: – De er så inkluderende her. De store passer på og inspirerer de små, det er veldig positivt, sier hun.

Andreas Tollefsen (18) har kjørt noen år allerede og får til noen flotte triks før han overlater «scenen» til en av de yngre.

– Dette var første turen nå i sommer, men jeg skal være her så ofte jeg kan. Det er jo så gøy, sier Andreas.

Etter at konkurransen er avsluttet lørdag, tenner de grillene og kjører brett «til arma ikke holder lenger».

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00