Christina Elde Mølstad i Neglspretten wakeboard- og barfotklubb gleder seg til lørdag og håper mange vil komme nedom og se på barn, ungdommer og voksne som koser seg med vannaktiviteter.

Dagen starter med Delfincup for de yngste. De som vil prøve seg her kan melde seg på direkte på brygga. Her er det ingen rangering, bare lek og moro. Trolig får alle kjøre to-tre ganger, og det blir pokal til alle deltakere.

Men så begynner konkurransen. Så langt har sju deltakere meldt seg, både lokale og tilreisende.

– Det er første gang vi har konkurranse her, og de beste i landet kommer. Her blir det liv hele dagen med DJ, og de som kommer får se virkelig spektakulære triks, sier Christina Elde Mølstad.

Det er vel tre år siden kabelbanen ble laget, og det er blitt et miljø rundt anlegget ved Seaside. Denne sesongen er det åpne klubbkvelder på torsdager.

– Vi gjør det for å ta vare på det gode miljøet. På klubbkveldene er det større mulighet for å møte andre og gjerne lære litt, sier Christina Elde Mølstad.

Marianne Eide har mange timer på brygga for å følge opp to aktive sønner. Hun skryter av miljøet: – De er så inkluderende her. De store passer på og inspirerer de små, det er veldig positivt, sier hun.

Andreas Tollefsen (18) har kjørt noen år allerede og får til noen flotte triks før han overlater «scenen» til en av de yngre.

– Dette var første turen nå i sommer, men jeg skal være her så ofte jeg kan. Det er jo så gøy, sier Andreas.

Etter at konkurransen er avsluttet lørdag, tenner de grillene og kjører brett «til arma ikke holder lenger».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.