Det var ordfører Einar Busterud som foreslo å utsette saken, noe som ble vedtatt.

Han sier at Ajer vel har kommet med et godt gjennomarbeidet forslag som fortjente at politikerne ser nærmere på det. Ajer vel er nå invitert til gruppemøtet i Regnbuealliansen. Men om utsettelsen betyr at det blir noen endringer i vedtaket, er usikkert.

– To ting er sikkert. Det er at Hamar er i vekst, og vi må påregne hyppigere justeringer av skolekretsgrenser i framtida. Det andre er at det ikke er mulig å lage opplegg som alle blir hundre prosent fornøyd med, sier ordfører Einar Busterud.

Arbeiderpartiet stemte mot utsettelse på kommunestyret onsdag fordi de mente saken var godt nok opplyst. Gruppeleder Grete Solli sier de mener forslaget fra rådmannen var godt balansert, og at de var rede til å vedta det.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.