Søndag fortalte Kevin Knappen at klubben vurderte å be om å få lørdagens kamp mot KFUM utsatt, på grunn av at Markus Solbakken, Nicholas Mickelson og Sander Eng Strand er uttatt på aldersbestemte landslaget. I tillegg til at kaptein Francois Yabre soner karantene for gule kort.

For dersom to spillere er borte med landslaget, har klubben krav på å få utsatt den neste kampen.

Mandag valgte HamKam ikke å benytte seg av den muligheten.

Roser bredden

Knappen forteller hvorfor de ønsker at kampen skal spilles som oppsatt.

– Vi mener at vi har en så bred og god tropp, at vi må klare å bruke den. Vi har 18 spillere, og skal vi holde alle på tå hev, må vi bruke spillerne, sier han.

Han forventer at flere vil komme inn og gjøre et godt inntrykk.

– Vi har masse erfaring, og hvis vi ikke klarer å erstatte våre unge og lovende, blir jeg overrasket. Dette må vi fikse, sier han.

passet dårlig

HamKam er seks poeng foran Alta på tabellen, og treneren er klar på at han ikke ønsker å gi konkurrentene blod på tann.

– Hadde vi utsatt kampen, ville de andre lagene følt at det var nærmere opp til oss. Og samtidig ville vi fått kjenne lagene nærmere. Da det ikke var noen gode vinduer til å putte en utsatt kamp inn i, vurderte vi det som best å la den gå som vanlig. Det er ingen fordel å ha hengekamper, sier han.

Vaagan Moen tilbake

Petter Vaagan Moen, som skadet ribbeinet da HamKam slo Finnsnes 3–0 13. august, er tilbake i full trening.

Knappen kommer trolig til å bruke ham fra start lørdag.

– Petter har trent både denne uken og i forrige uke. Vi håper at det vil få en positiv effekt at han er tilbake igjen. Vi har spillesugne folk som er på tur tilbake til laget.

uproblematisk

Truls Jevne Hagen, som står bokført med ti målgivende pasninger denne sesongen, får en annen makker enn Markus Solbakken lørdag.

Men Modølen er ikke bekymret for fraværene.

– Vi har en god og bred stall, der alle ønsker å være med. Jeg tror det blir uproblematisk for oss. Og så er det fint at Petter er tilbake igjen, for han er en viktig spiller, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.