Passasjerer til og fra Skibladner på brygga i Hamar blir torsdag formiddag møtt med servering av kaffe, saft, kjeks og sukkertøy. Fosterhjemstjenesten i Hedmark har i sommer stilt opp med stand for å formidle behovet for fosterhjem.

Behov for fosterhjem

– Vi prøver jo å komme oss ut på stand jevnlig, mye av markedsføringen vår skjer digitalt, så vi får veldig god respons når vi er ute, forteller Grethe Egeberg Stoa.

– Folk er så positive! legger Ida Olivia Foss til. Årlig trengs det rundt 90 nye fosterhjem på Hedmark. Søknader om fosterhjem stopper ikke opp om sommeren, og for øyeblikket venter 30 personer på et fosterhjem.

Sammen med Kafé Torp

– Hovedbudskapet vårt er at det trengs flere fosterhjem i Hedmark. Folk er litt sånn i feriemodus, og kanskje det nå er tida til å ha litt overskudd og tenke over hverdagen og om man har plass til et barn til, sier Egeberg Stoa. Hun forteller at folk i alle aldre har vært innom standen i sommer, og at mange viser interesse.

– Kafé Torp stiller også opp med infomateriell i kafeen og de ansatte bruker våre lilla t-skjorter, smiler gjengen. Hvis været holder seg, utelukker de ikke at det blir stand flere ganger i sommer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.