Kommunikasjonsrådgiver Bertini er brukbart fornøyd med responsen på idédugnaden så langt.

– Vi har fått mange innspill, men ønsker oss flere. Nå skal vi jobbe for å få opp engasjementet enda mer, sier hun.

Bertini sier det enkleste er om folk bruker den nyopprettede hjemmesiden visjonhamar.no til å registrere sine ønsker, forslag og innspill. En annen mulighet er å bruke den lyseblå forslagskassen i foajeen på rådhuset.

– Vi ønsker å kartlegge hvilke ord folk assosierer med Hamar. Foreløpig er folk veldig opptatt av natur, Mjøsa, skiløyper, urbant liv og aktivitet i byen, sier hun.

Bertini synes det bare er positivt dersom noen klarer å presentere et forslag som er så godt at det kan brukes som ny visjon.

– Det hadde vært veldig gøy hvis et av forslagene ble valgt. Da skal vi i så fall gjøre et stort nummer ut av det. Det er mange kreative mennesker der ute, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.