Sent tirsdag gikk flere politipatruljer til aksjon mot en leilighet i krysset Østre gate/Vangsvegen i Hamar.

Bakgrunnen skal ha vært klager på støy fra den aktuelle leiligheten.

Aksjonen endte med at tre menn ble pågrepet og siktet for bruk og besittelse av narkotika.

Én av mennene ble kjørt til sykehus for behandling, men ifølge politiet skyldtes helseproblemene rus - ikke vold. Etter et kort opphold på sykehuset ble mannen transportert videre til politistasjonen for avhør.

De tre pågrepne er alle lokale menn i 20- og 30-årene.

- De er kjenninger i rusmiljøet, sier krimsjef Rune Strand til HA.

Ifølge Strand ble det funnet både amfetamin, hasj, marihuana, MDMA (ecstasy) og piller i leiligheten. Mengden narkotiske stoffer er foreløpig ikke offentliggjort.

Onsdag og torsdag ble de tre pågrepne karene avhørt. Resultatet ble at alle tre la kortene på bordet og innrømmet lovbrudd.

- Alle har erkjent bruk og oppbevaring av narkotika. Det vil etter hvert bli tatt ut tiltale, sier Strand.

Etter planen skal mennene løslates i løpet av dagen.

- Vi er i ferd med å avslutte de siste avhørene, sier politistasjonssjef Bjørn Lier til HA ved 12.30-tiden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.