Den tidligere vokalisten i Ole Ivars har travle dager, men torsdag 6. juni har han satt av formiddagen for å synge for eldre på sommerdagen. I år er det sjette gangen denne dagen arrangeres, og også i år er det Hamar Frivilligsentral og Frisklivssentralen som samarbeider. Arrangementet er gratis og her er det bare å komme.

– Vi synes det er viktig å få til dette utendørsarrangementet en gang i året, og det blir sommerdag uansett vær, sier Anne Thingstad Eriksen, leder for Hamar Frivilligsentral. Faktisk har de sluppet unna regn de fem foregående årene. Alle regnponchoene de har fått ligger fremdeles urørt, og slik håper de det blir i år også.

Les også: Trivelig sommerdag på Domkirkeodden

Mange aktiviteter

Tore Halvorsen hadde ikke anledning til å være med på presentasjonen av sommerdagen, men har bedt arrangørene om å hilse og si at han gleder seg til å spille for de eldre! Denne dagen får de frammøtte også høre husbandet, The New Old Boys Swingers, som spiller når gjestene kommer. Som tidligere underholder elever fra Storhamar skole. Dansere fra Swing og svøm er med. Loddsalg blir det også.

Alle som kommer får en kaffekopp og en kjeks når de kommer, men ellers er det en forskjell fra tidligere; I år blir det mulighet for å kjøpe en lett lunsj og drikke. Det er Hai Hang som lager maten. Tidligere har gjestene fått en matbit.

– Vi har ikke lenger anledning til å dele ut mat til 500 personer, og vi er opptatt av at sommerfesten skal fortsette i årene som kommer. Men kaffen og underholdningen er gratis, sier Anne Thingstad Eriksen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.