Den tidligere vokalisten i Ole Ivars har travle dager, men torsdag 6. juni har han satt av formiddagen for å synge for eldre på sommerdagen. I år er det sjette gangen denne dagen arrangeres, og også i år er det Hamar Frivilligsentral og Frisklivssentralen som samarbeider. Arrangementet er gratis og her er det bare å komme.

– Vi synes det er viktig å få til dette utendørsarrangementet en gang i året, og det blir sommerdag uansett vær, sier Anne Thingstad Eriksen, leder for Hamar Frivilligsentral. Faktisk har de sluppet unna regn de fem foregående årene. Alle regnponchoene de har fått ligger fremdeles urørt, og slik håper de det blir i år også.

Les også: Trivelig sommerdag på Domkirkeodden

Mange aktiviteter

Tore Halvorsen hadde ikke anledning til å være med på presentasjonen av sommerdagen, men har bedt arrangørene om å hilse og si at han gleder seg til å spille for de eldre! Denne dagen får de frammøtte også høre husbandet, The New Old Boys Swingers, som spiller når gjestene kommer. Som tidligere underholder elever fra Storhamar skole. Dansere fra Swing og svøm er med. Loddsalg blir det også.

Alle som kommer får en kaffekopp og en kjeks når de kommer, men ellers er det en forskjell fra tidligere; I år blir det mulighet for å kjøpe en lett lunsj og drikke. Det er Hai Hang som lager maten. Tidligere har gjestene fått en matbit.

– Vi har ikke lenger anledning til å dele ut mat til 500 personer, og vi er opptatt av at sommerfesten skal fortsette i årene som kommer. Men kaffen og underholdningen er gratis, sier Anne Thingstad Eriksen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00