Så travelt har det vært at hun nå har ansatt Inger Lise Ravna i 60 prosent stilling. Inger Lise er konditor og tar unna det meste av kakebakingen.

Det har gått vel ett år siden Tonje Ofstad-Pettersen startet driften på Gåsbustua. Som mange kanskje husker, vant hun konkurransen «Kakekrigen» for tre år tilbake.

– Da jeg kjøpte Gåsbustua, var det først og fremst for å ha et skikkelig kjøkken for et hjemmebakeri. Men jeg er utdannet kokk, og like etter at jeg hadde startet, fikk jeg spørsmål om å lage koldtbord til et møte. Det ble starten. Det har blitt et helt annerledes år enn jeg planla, men et utrolig morsomt år, sier Tonje Ofstad-Pettersen.

For i perioder har det nesten gått døgnet rundt på Gåsbustua, og det er ingen som sier noe om avstanden til Gåsbu.

– Vi arrangerer bursdager, har barnedåper, konfirmasjoner og nå har vi også fått noen brylluper. Da lager vi all maten, og kakene også. hvis det er ønske om det. I tillegg lager vi mat til møter og sammenkomster som vi kjører ut gjennom uka. Ikke rart at jeg måtte ha ekstra hjelp her, sier Tonje Ofstad-Pettersen.

Hun har fått mange positive tilbakemeldinger på at det igjen er liv på Gåsbustua, men har innsett at det ikke er økonomi i å ha åpen kafé. Nå står konfirmasjonene før døra, flere helger er allerede fullbooket.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00