• MAMMUT: Mammutavisa har oversikten over boksalget.

Det er ikke lenger slik at kundene står i kø utenfor når bokhandlerne åpner dørene på Mammutsalget.

– Men det er fortsatt årets store boksalg der alle bokhandlene deltar. Det er over 800 titler, mange bøker med høy kvalitet. Her er det mange skatter innimellom og noe for enhver smak, sier Tina Rørvik, butikksjef på Gravdahl bokhandel.

Mange av de skjønnlitterære bøkene på årets Mammutsalg har vært høyt opp på bestselgerlistene. Her finner du bøker av både Vigdis Hjorth, Edvard Hoem og Jon Michelet. De populære Ferrante-bøkene er også med i år.

– Vi har våre favoritter, sier Tina Rørvik og nevner Tore Renbergs «Du er så lys» og Ivo de Figueiredos «En fremmed ved mitt bord», samt bøkene til Nina Lykke og Selma Lønning Aarø.

Tidligere Mammutsalg har vist at mange benytter anledningen til å kjøpe gavebøker til en rimelig penge. Også reisebøkene går fort unna.

– Blant barnebøkene har vi i år flere fine samlingsbøker, som Mummiboka og Den store boka med eventyr, samt mange bildebøker, sier Tina Rørvik.

Som tidligere er det mulig å levere forhåndsbestillinger på bøker som man frykter kan bli fort borte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.