– Det har vært mye jobb, men samtidig veldig gøy. Jeg trives godt med dette, sier Maja Verona Rom (15).

Hun var en av drøyt 300 elever som var i sving under jubileumsforestillingene til Børstad ungdomsskole.

Gjennom forestillingen tok elevene publikum gjennom en reise i tid. Det er liten tvil om at både det ene og andre har endret seg gjennom skolens historie. Blant annet fikk de se en treffende sketsj om forskjellene på sjekking på skolen før og for 50 år siden.

Skolen hadde laget en forestilling som involverte samtlige på skolen, både elever og lærere.

– Vi er veldig fornøyd med resultatet, og det er mange flinke elever. Det at alle deltar gjør at vi kan få et felles løft av dette. Jeg håper mange sitter igjen med en fellesskapsfølelse, sier Arild Dragset som sammen med Anne Kristin Paulsberg og Thomas Paulsberg har hatt hovedansvaret blant lærerne for forestillingen.

Av elevene er det de som har valgfaget sal og scene som har hatt ansvaret for regien. Sammen har lærerne og elevene bygget opp forestillingene på drøyt en time fra bunnen av.

– Vi ønsket å ha en historisk linje i dette, og det føler vi at vi har fått til, sier Dragset.

Rom synes det er fint at hele skolen er med på jubileet.

– Det er ikke ofte alle sammen er med, så det er veldig kult, sier hun.

Forestillingen har de jobbet med siden skolestart, og den siste tiden har det vært intensivt.

– Det har vært gøy, men vi har hatt dårlig tid. Vi har stort sett bare jobbet med dette på skolen den siste uka, sier Sondre Mikkelsen (15).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.