– Vil du se på meg når jeg aker? Se nå, se nå!

Jeg klarer såvidt å kaste meg unna før Leon Dahl, Adriel Heiberg og Gustav Østerkløft Motrøen fra Skjønsberg barnehage kommer susende ned den isete akebakken i Tiger’n. Så er det opp igjen, mange ganger.

– Så moro!!!, roper Leon. – Vi er kompiser altså, forklarer han før han forsvinner opp bakken igjen.

I skiløypa like ved er det imponerende stort tempo på småtassene. Her er det mange som har gått på ski før!

Det er tredje året på rad at de tre sentrumsbarnehagene samarbeider om vinteraktivitetsdag. Rundt 100 unger storkoser seg i akebakken, på skøytebana og på ski. De aller minste får ake i en litt mindre bakke og trygt innenfor gjerdet i Skjønsberg barnehage. Etterpå er det pølsefest i Skjønsberg og premieutdeling. Her blir det gullmedaljer til alle sammen.

–Vi ser at ungene synes det er morsomt å møte unger fra andre barnehager. Derfor har vi samarbeidet både om vinteraktivitetsdag og en høstaktivitetsdag. Vi har også maifest sammen, og vi samarbeider om aktiviteter om de eldste barna, sier styrer for Skjønsberg- og Ankerløkken barnehager, Anne Kristin Rogne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.