39 unger storkoste seg i Boligpartner Arena tirsdag formmiddag.

Lærer på idrettslinja på Storhamar videregående skole Per Arne Gjerdalen, er storfornøyd med opplegget.

– Dette er viktige timer for oss. Her får mine elever trent på treningsledelse, noe som er et omfattende fag for disse elevene. Jeg ser at elevene liker og ha kontroll på sine treningselever, sier Per Arne Gjerdalen.

Denne gangen var det Håkon, Ingeborg, Herman, Thomas og Nora som hadde ansvaret ute på parketten.

Lærer Gjerdalen fulgte godt med sine elever. Slik vi tolket lærer Gjærdalen så hadde hans elever full kontroll den timen vi overvar.

De 39 ungene fra SFO på Prestrud barneskole, hadde det utrolig morsomt. Deres trenere hadde lagt opp til lek på alle øvelser.

Knall og fall gjorde ingenting. De spratt opp og prøvde igjen.

Lars Rønning og Roger Andersen fra Prestrud skole og SFO var også storfornøyd med dette opplegget, som skal vare til vinterferien.

– Et meget bra opplegg, både for oss og sikkert også for Storhamar videregående. Her får de aller minste utfolde seg på parketten. Når en ser utover her, er det ikke så mye tvil om at dette opplegget passer ungene perfekt, sier Roger Andersen og Lars Rønning.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.