Flere observante lesere har gjort HA oppmerksom på at det så langt i sommer ofte har vært bobiler parkert på grusparkeringen ved Torp Legesenter.

Da HA tok turen tirsdag formiddag, sto det fem bobiler parkert på den ideelle pletten med utsikt over Mjøsa, samtlige med utenlandske skilter.

Anke Sanderman og Thys Bekke fra Nederland er på rundtur i Norge for første gang, og skal videre til Jotunheimen.

– Vi fant dette stedet gjennom en camping-app. Utsikten til vannet er fantastisk! forteller Anke, og viser fram den nederlandske appen ACSI med oversikt over alle campingsteder i området.

Werner og Karina Elst fra Antwerpen i Belgia forsøkte for 20 år siden å komme seg til Lofoten, men måtte gi seg da bilen brøt sammen. I år prøver de igjen, nå med barna Milla og Zlian.

– Det er nydelig langs stranden, her er det mye finere enn i Danmark, hvor vi var for noen dager siden, forteller Karina. Familien har satt av en hel måned for å utforske Norge.

Adrian og Antje Schönthal fra Erfurt i Tyskland har med seg barna til Norge for første gang. I likhet med de andre bruker også de ACSI appen.

– Det er det fineste stedet vi har stoppet på så langt. Det er så fredelig her, forteller Antje.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.