– Etter at HA skrev om dette reagerte flere på at det så ut som en svinesti ved Vikingskipet. Fortsatt ligger søpla der og boplassen har fått tilført en sofa!

Det sier Jon Andersen, driftssjefen i Hamar Olympiske Anlegg AS (HOA) til HA.

Da HA hadde et stort oppslag om forsøplingen i naturreservatet ved Vikingskipet 6. juli uttalte fungerende rådmann Terje Halvorsen at han skulle ta tak i saken med en gang. Han henviste til Bane Nor som grunneier. Bane Nor sa at de skulle se på saken så snart de hørte fra kommunen.

Andersen er like lite imponert over henvisningen til Bane Nor som «opprydningen»:

– Det kommunen sier om Bane Nor og Rom Eiendom er litt merkelig. I alle de 18 årene jeg har vært her har kommunen ordnet opp i dette området. I dialogen med kommunen har det aldri vært vist til noen andre ansvarlige, sier han.

– Skuffet over kommunen?

– Ja. Dette er stusslig!

Terje Halvorsen, assisterende rådmann, sier det nå slik:

– Vi var i kontakt med Bane Nor. De og teknisk etat skulle se på saken, sier Halvorsen.

– Er du fornøyd med at ikke noe har skjedd siden?

– Jeg klarer ikke å si hva slags prioriteringer teknisk skal gjøre, sier Halvorsen til HA.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.