To år etter at hun tok over Gåsbu-stua og startet med hjemmebakeri og catering, tar hun nå et ekstra steg. Førsteetasjen, som til nå har stått tom, er ominnredet til en butikk med mye rart. I det første rommet finner du litt lokalmat, krydder, gode teer og småtterier som du har glemt i toalettmappa til hytteturen, for ikke å snakke om gammeldags godteri. Her vil Tonje også friste med makroner, vafler og nystekte kanelboller sånn innimellom. Hun ser også for seg at det skal bli mulig å få kjøpt med seg ei enkel kake til hytteturen.

– Jeg vil lage fyrstekaker som jeg kan ha i fryseren her, og det vil komme mer lokalmat etter hvert, sier hun.

I rommet innenfor finner du masse gaveartikler, og her blir det mulighet for å sette seg ned med en kopp kaffe.

I tillegg er det et stort rom med varer fra det tidligere lagerutsalget fra Forsvaret som holdt til på Hjellum. Her finner du alt fra ullvarer til fiskestenger. Ved og spader finner du også her.

– Vi har lenge tenkt på hva vi skulle bruke førsteetasjen til. Med en slik butikk, der alle kan finne noe, håper vi å få mange innom på besøk, sier Tonje Ofstad-Pettersen. På fine dager utover blir det også satt ut stoler og bord utenfor Fjellhandleriet.

I første omgang blir det åpent fra torsdag til søndag, og hun vil se an ønskene og besøker i ferier.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.