• – Velkommen: Sier nestleder på Maxi Elisabeth G. Rognmo.

Det vanket smaksprøver til kundene og blomster til den nye daglige lederen da Maxi igjen kunne skilte med Subway-restaurant. Den forrige restauranten ble brått stengt etter en meget betent situasjon mellom ansatte og franchisetakeren som også drev restauranten på CC og Kremmertorget i Elverum. 24. november 2017 nektet de ansatte å gå på jobb, og dørene på Subway Maxi ble lukket.

LES OGSÅ: Ber politiet pågripe Subway-driver

Det var langt bedre stemning da Ghulam Abbas vred om nøkkelen og åpnet gitteret i går, og det tok ikke lang tid før de første kundene var på plass.

– Jeg gleder meg over å komme i gang her. Det er stort potensial, og når Extra er på plass her på senteret betyr det forhåpentlig masse folk, sier Abbas som tror det skal omsettes for 4–5 millioner kroner.

Totalt skal det nå være mellom 8 og 10 årsverk fordelt på 22 ansatte på restaurantene på Maxi og CC. Abbas er også daglig leder på sistnevnte restaurant, samt Subway på Kremmertorget i Elverum og på Linderud i Oslo.

Nestleder ved Maxi, Elisabeth Grønning Rognmo, har trua på løsningen.

– Han har drevet tre restauranter og bevist at han kan dette. I tillegg er han spesielt anbefalt av Subway Norge.

PS! Restauranten på Maxi er den eneste utenfor Oslo, der kundene har muligheten til å blande sin egen brus med en spesiell maskin.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00