Det betyr at sjefen for varehuset Maxi i Hamar slutter.

Dagfinn Lerberg vil få hovedansvar for koordinering og ledelse av salgsarbeid knyttet til prosjekt. Tema Eiendom AS har 300 dekar med tomter og ca 25 prosjekter under utvikling. Her skal Lerberg ha ansvar for løpende kontakt med interessenter, oppfølging og tilpasninger, skriver Tema Eiendom i en pressemelding.

Lerberg er 39 år, og kommer fra stillingen som senterleder på Maxi Storsenter, Hamar som er eiet av Steen og Strøm / Klepierre. Lerberg har hatt ulike roller tilknyttet utleie, salg og eiendomsutvikling i Steen og Strøm de siste snart åtte årene. Før han begynte i Steen og Strøm, var han markedssjef i Mediehuset Innlandet.

- Jeg har i lengre tid vært på utkikk etter en som kan bekle en slik stilling, sier administrerende direktør i Tema Eiendom AS, Reinert Seljeskog.

– Dagfinn har det som skal til og jeg er derfor veldig glad for at han har takket ja til å begynne hos oss! Det kommer til å styrke vårt prosjektutviklingsarbeid!

- Jeg synes det er vemodig å si opp stillingen i Steen og Strøm, samtidig som jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Tema Eiendom. -Tema Eiendom er et av de mest spennende selskapene vi har i Innlandet og jeg hadde derfor ikke så mange betenkeligheter med å ta en prat med Seljeskog om stillingen da han spurte, sier Lerberg.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00