Hamar skateboardklubb har leid lokaler i Ankerskogen videregående skole til innendørs skateanlegg.

Men den gamle yrkesskolen skal rives, og skaterne må ut. Hamar kommune har hjulpet til å finne et nytt lokale. Det ligger i andre etasje i Hamjern-hallen på Espern, i samme bygg som det er bygget innendørs kunstgressbane, og flere fotballklubber leier treningstid om vinteren.

Men for å få bruksendring, var det nødvendig å installere et brannvarslingsanlegg.

Formannskapet har gitt klarsignal til å ta denne kostnaden på 200.000 kroner, og nå er anlegget bestilt, forteller rådgiver for idrett og friluftsliv i Hamar kommune Jørn Haakensveen.

– Vi håper at søknaden om bruksendring er behandlet ved påsketider, sier Haakensveen.

Når det er i orden, kan skaterne starte å bygge opp sine nye skateelementer, og ta i bruk lokalene.

Utleier er Stangevegen 111 AS, og kontrakten er i først omgang inngått for fem år med opsjon på fornyelse for ett år av gangen.

Det er Hamar kommune som har inngått leiekontrakten, og framleier til skateboardklubben.

Det er et ganske stort skatemiljø i Hamar. På Koigen er det et større utendørsanlegg, som sist sommer ble fornyet med en skatebowl.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.